Vi leverar precut!

Precut

Vi levererar precut till projekt!

Vi har styrt upp i alla led för att få enkel och snabb hantering av våra lösningar!
Vi levererar produkterna precut för att minimera avfall på byggarbetsplatsen. De är packade i miljövänliga lådor och levereras märkta med lägenhet eller enhet.

 

Deco Systems - Leveres ferdig pakket i miljøvennlige esker merket pr leilighet
Deco Smygplate - Listefritt vindu og Listefri dør

Detta gäller självklart också vår bästsäljare!

 

Deco Smygplatta för listfria fönster- och dörrsmygar levereras  precut för att minimera avfall på byggarbetsplatsen. Smygplattorna är packade i miljövänliga lådor och levereras märkta med lägenhet eller enhet.

Läs mer om Deco Smygplatta här!

 

Viktigt att bidra till att minimera  miljöutsläppen från byggbranschen!

Byggbranschen står för en stor andel av miljöutsläppen och vi har därför stort fokus på optimering av processer och minimering av svinn samt annan miljöpåverkan.


“Många bäckar små”
Vi vill självklart i så hög grad som möjligt bidra till positiv utveckling av miljöarbetet. Genom att leverera produkterna precut och packade i märkta miljövänliga lådor, bidrar vi till enklare och snabbare montering samt minskat avfall på byggarbetsplatserna.

 

 

Reinsletta allé Deco Systems

Möjligheten till precut har tagits väl emot i branschen!

Till nybyggnadsprojektet Reinsletta Allé i Norge levererade Deco Systems sin listfria lösning, Deco Smygplatta,  precut till alla 52 lägenheterna.

Smygplattan levererades färdigpackad i miljövänliga lådor märkta med varje enskild lägenhet så att de snabbt kom till rätt ställe på byggarbetsplatsen.

 

Se vår profil på Byggfakta Docu 

 

Ett proffsigt resultat har aldrig varit enklare!